Nyhetsarkiv arbetsmiljö

Peab vill se upphandling som gynnar säkerhet och sund konkurrens

I augusti presenterade Transportstyrelsen sin rapport "Säkerhetshöjande åtgärder vid arbete på och vid väg". En slutsats är att regelverken till stor del finns på plats, men måste efterlevas i högre grad. Den bilden delar Peab, men efterlyser samtidigt fler åtgärder som skulle ge bättre förutsättningar att skapa en trygg miljö för personal och t...

Foto: Bård Gudim

Skyddsombud – ett betydelsefullt uppdrag

Till alla skyddsombud: tack för att ni gör ett så bra jobb för allas säkerhet! Den 21 oktober är det Skyddsombudens dag, därför vill vi uppmärksamma skyddsombuden och synliggöra deras viktiga uppdrag.

Peabs årliga säkerhetsvecka är igång: Om jobbet inte kan göras säkert, gör det inte!

Idag startar Peabs årliga Fokusvecka om säkerhet i arbetet. Produktionen stannar upp och runt om på arbetsplatser i Sverige, Norge, Finland och Danmark förs samtal om säkra och hälsosamma arbetsplatser. Ytterst är målet att skapa engagemang för att tillsammans minska tillbud och olyckor.

Peab vill se bättre förutsättningar att skydda sina vägarbetare

Med fara för livet. Det var titeln på en rapport som Seko gav ut för ett år sedan. Det är också verklighet för alla som jobbar på våra vägar. En redan utmanande arbetsmiljö förvärras av bristande hänsyn, höga hastigheter, hot och våld. Peab satsar på en mängd förebyggande åtgärder för att skydda sina anställda, men efterlyser också bättre föruts...

Säkerhetskultur temat för Peabs arbetsmiljövecka

Under företagets årliga arbetsmiljövecka genomförs dialoger om säkerhet, arbetsmiljö och hälsa på arbetsplatserna. 2019 har vi extra fokus på säkerhetskultur. Peabs chefer besöker under veckan cirka 500 av arbetsplatserna i Sverige, Norge och Finland för att delta i samtalen.

Reflektionsdag för säkra och hälsosamma arbetsplatser

Den 29 april genomför vi på Peab för femte året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra arbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00. Den 28 april är den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet.

Arbetsmiljö och hälsa i fokus på Peab

Under företagets årliga arbetsmiljövecka genomförs dialoger om säkerhet på arbetsplatserna, och 2018 har vi extra fokus på hälsa och friskfaktorer. Peabs chefer besöker minst 500 arbetsplatser i både Sverige, Norge och Finland för att delta i samtalen.

Reflektionsdag för säkra och hälsosamma arbetsplatser

Den 27 april genomför vi på Peab för fjärde året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra arbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00. Den 28 april är den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet.

Peab växlar upp tempot för säkrare arbetsplatser

Den 28 april infaller den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet. Samma dag genomför vi på Peab den andra upplagan av vår koncerngemensamma reflektionsdag på samtliga produktionsarbetsplatser där all verksamhet stoppar upp klockan 10.00.

Arbetsmiljön i fokus på Peabs arbetsplatser

Den 29 augusti – 2 september 2016 genomförde Peab sin årliga arbetsmiljövecka. Det är femte året i rad som Peab haft en koncerngemensam fokusvecka om arbetsmiljö.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.