Nyhetsarkiv arbetsmiljö

Arbetsmiljö och hälsa i fokus på Peab

Under företagets årliga arbetsmiljövecka genomförs dialoger om säkerhet på arbetsplatserna, och 2018 har vi extra fokus på hälsa och friskfaktorer. Peabs chefer besöker minst 500 arbetsplatser i både Sverige, Norge och Finland för att delta i samtalen.

Reflektionsdag för säkra och hälsosamma arbetsplatser

Den 27 april genomför vi på Peab för fjärde året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra arbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00. Den 28 april är den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet.

Skyddsombud – ett betydelsefullt uppdrag

Till alla skyddsombud: tack för att ni gör ett så bra jobb för allas säkerhet!

Arbetsmiljö i fokus på Peab

Arbetsmiljö är ett av Peabs absolut viktigaste fokusområden. Under företagets årliga fokusvecka besöker Peabs chefer minst 500 arbetsplatser i både Sverige, Norge och Finland.

Reflektionsdag för säkra arbetsplatser

Den 28 april infaller den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet. Samma dag genomför vi på Peab för tredje året i rad en koncerngemensam aktivitet då våra produktionsarbetsplatser gör uppehåll i arbetet klockan 10.00.

Peab och byggbranschen satsar för att stoppa olyckor

Ny statistik visar att över 6.000 personer skadades i byggbranschen under 2015. För att stoppa olyckorna lanserades initiativet Håll nollan vid branschmötet Årets Bygge den 27 mars. Bakom Håll nollan står Peab och andra stora aktörer.

Arbetsmiljön i fokus på Peabs arbetsplatser

Den 29 augusti – 2 september 2016 genomförde Peab sin årliga arbetsmiljövecka. Det är femte året i rad som Peab haft en koncerngemensam fokusvecka om arbetsmiljö.

Peab växlar upp tempot för säkrare arbetsplatser

Den 28 april infaller den internationella dagen för säkerhet och hälsa på arbetet. Samma dag genomför vi på Peab den andra upplagan av vår koncerngemensamma reflektionsdag på samtliga produktionsarbetsplatser där all verksamhet stoppar upp klockan 10.00.

Prisbelönt arbetsmiljöarbete vid Barkarby station

”Platsledningen upprätthåller med handlingskraft en säker arbetsplats. Det har synliggjorts genom bland annat femminutersstopp, roterande deltagande på skyddsronder och handplockade yrkesarbetare med erfarenhet av arbete i spårområdet.”

Skyddsombud – ett betydelsefullt uppdrag

Rätten till skyddsombud har funnits i mer än 100 år i Sverige - det är ganska fantastiskt. De behövs och får gärna bli fler. I samband med Skyddsombudens dag som infaller under den internationella arbetsmiljöveckan den 26 oktober uppmärksammar vi skyddsombuden lite extra.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Byggtid
template
Kund
template
Kontraktssumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.