Förman

Sökes till Sundsvall

Vi söker en miljödriven förman som vill hjälpa oss att växa ytterligare

Swerock Råvaruförsörjning är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet då vi ställer om vår verksamhet till en verksamhet med mindre miljöpåverkan. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna produktionsanläggningar i hela Sverige bestående av täkter, kombinerade täkter med återvinning samt produktionsanläggningar som enbart tillhandahåller återvunna material från och tillbaka till bygg-och anläggningsbranschen.

Vi arbetar för att tillsammans bygga en hållbar verksamhet där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Som förman leder du verksamheten tillsammans med platschefen på vår anläggning som är belägen på Hulivägen i Sundsvall. Du säkerställer att den dagliga verksamheten fungerar, underhåller och vid behov stöttar produktionen genom ex drift av någon av våra maskiner på anläggningen. Viss stöttning med produktionsdokument ingår i rollen.
 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
 

  • Daglig drift och kontroll av inkommande/utgående material
  • Drift, skötsel och underhåll av Våtsikten
  • Administration och dokumentation
  • Framförande av fordon, främst hjullastare och dumper.

Intresse för värdeskapande materialhanteringskedjor är viktigt där egenskaper av god struktur och kontroll kommer vägs tungt tillsammans med praktisk erfarenhet.


Det börjar med dig
 

Vi söker dig som har gymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet med stort engagemang vad gäller strukturerade produktionsfrågor kopplat till återvinning. Vi ser positivt till personer med god erfarenhet från sorteringsverk och materialhantering av typen schaktmassor, betongavfall och asfaltsåtervinning.

 

Men det är ännu viktigare att du står för våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personlig, Pålitlig. Att göra affärer och skapa nya innovativa lösningar är något som triggar dig. Du gillar att ha ett helikopterperspektiv men kan snabbt växla om och vara nära i verksamhetens vardag. Vi vet att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas med bolaget och bidra till vår vision "att vara det vinnande laget". Ta chansen att vara med om en spännande resa.

B-körkort är ett krav medan C-körkort och yrkesbevis för och/eller erfarenhet av att köra hjullastare och grävmaskin är meriterande.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? https://swerock.se/Recycling/  

Tillträde och omfattning

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-12-08, men vänta inte med att sända in din ansökan då vi i denna rekrytering tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Kontaktpersoner och frågor angående tjänsten

Platschef

Susanne Behm: 0725333271

Susanne.behm@swerock.se

Produktionschef

Andre Häggström: 072-200 68 90

andre.haggstrom@swerock.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-08

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Dela det här på: