Arbetsledare

Sökes till Helsingborg

Om tjänsten

Peab Asfalt söker nu en driven arbetsledare till arbetsområdet Nord Västra Skåne. I rollen som arbetsledare ansvarar du för att sälja, leda, prioritera och genomföra projekt inom asfaltläggning och anläggningsrelaterade arbeten. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Planera och leda projekt och personal utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
  • Administration, offerter, fakturering, uppföljning etc.

I tjänsten som arbetsledare erbjuder vi ett fritt och utvecklande arbete dock med stort ansvar för sin personal och sina projekt. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med mycket stor erfarenhet från branschen och där gemenskap och sammanhållning genomsyrar vardagen.

Placeringsort är företrädesvis Helsingborg. Men även annan ort inom arbetsområdet kan vara aktuellt.

Vem söker vi?

För att trivas och bidra i rollen bör du ha erfarenhet utav att ha jobbat i beläggningsentreprenader och/eller anläggningsentreprenader. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild.

Din servicenivå är hög och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett starkt kundfokus med intresse, vilja och förmåga att hjälpa och anstränger dig för att leverera den bästa lösningen för alla parter. Du har förmågan att överblicka helheten och har ett affärsdriv och ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat i en ledande roll inom beläggningsentreprenader alternativt inom anläggningsbranschen.

Vi ställer krav på att du har B-körkort, god datorvana samt har en god kommunikativ förmåga i svenska i både tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef Christopher Mårtensson på telefonnr; 0733-84 85 84.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-12

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: