IT tekniker

Sökes till Ängelholm

Peab IT är en organisationsenhet inom Peab Support AB som levererar IT-relaterade tjänster till Peabkoncernen. Peab IT behöver nu förstärka gruppen IT User Technical Support och söker därför en IT Tekniker med placering i Peabs lokaler i Ängelholm.

Dina arbetsuppgifter
Som IT Tekniker kommer du att ingå i ett team på 6 personer som arbetar med second-line support. Du har mycket kontakt med användarna och är således ansiktet utåt. Du kommer att ta emot ärenden från Kundstöd och hjälpa användare att felsöka och lösa olika incidenter. Du kommer att ha en bred och spännande roll där du löser både enklare och mer avancerade tekniska problem på plats hos användaren eller genom fjärrstyrning.

Din bakgrund
För att vara den IT Tekniker som vi söker tror vi att du har en relevant utbildning och minst 2 års liknande arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper inom nätverk, Active Directory samt Microsoft produkter, Windows 10/11 och Microsoft 365-floran. Givetvis är du van att utföra avancerad felsökning och analys i Windows miljöer. Har du intresse eller tidigare erfarenhet av programpaketering med MECM och/eller Intune så är det starkt meriterande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Dina egenskaper
Vi söker dig som är nyfiken och brinner för ny teknik. För rollen är det viktigt att du är en självgående, glad och prestigelös person som har förmågan att prioritera och arbeta lösningsorienterat. Vi ser även att du är en lagspelare som delar med dig av din kunskap och som sätter användaren i fokus. Vi söker därför personer som både kan hjälpa kunden rent tekniskt men som även får kunden att känna sig väl bemött.

Vi erbjuder
I denna roll får du möjlighet att utvecklas och arbeta i ett trevligt arbetsklimat med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Din ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Talentor Sweden AB. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Johansson, rekryteringskonsult: malin.johansson@talentor.com, +46 766 66 64 72.
Låter detta som en spännande roll för dig, tveka inte att skicka in din ansökan via denna länk.

Urval och intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan som behandlas konfidentiellt.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-11

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: