Traineeprogrammet Nya Ingenjörer

Vill du vara med och skapa framtidens hållbara samhälle med oss i anläggning? Då är vårt traineeprogram Nya Ingenjörer något för dig.

Programmet är riktat till dig som är nyutexaminerad ingenjör och med en examen som  är max ett år gammal. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter och roller där du får testa och utveckla dina kunskaper på olika arbetsplatser i och nära din hemort.

Vårt traineeprogram ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på karriären. Du får möjligheten att omsätta dina teoretiska kunskaper till praktik och vi erbjuder såväl interna utbildningar som personlig utveckling.

Upplägg för programmet

  • Programtiden är 15 månader och du startar med en provanställning som sedan övergår till en tillsvidareanställning.
  • Du kommer anställas i region syd men utgå från din hemort. Du kommer få möjligheten att arbeta på arbetsplatser inom en radie på ca 10 mil från din hemort.
  • En tydlig tidsplan planeras för dig där byte av roller och arbetsplatser tidsätts under hela programtiden.
  • Anställning sker i mitten av juni och din utbildning kommer innefatta Peabs byggprocess, kalkyl, inköp, planering med mera.
  • Programmet innehåller även en omfattande ledarskapsutbildning med erfarna utbildare.
  • Genom traineeprogrammet får du möjlighet att skapa nätverk med såväl dina traineekollegor som medarbetare inom Peab vilket ger dig möjlighet till framtida utvecklingsvägar inom organisationen.

Du får en fördjupad introduktion i samband med att din anställning börjar hos oss. I denna introduceras du till Peab, våra värderingar, system och processer samt får träffa och lära känna dina traineekollegor. 

Välkommen att göra din framtidsresa hos oss i Peab!

Fakta

Tid
15 månader

Målgrupp
Civilingenjör, inriktning Väg och Vatten, Högskoleingenjör, Kvalificerad yrkesutbildning med bygg- och anläggningsinriktning (KY).

Ansökan
Ansökan är öppen till och med 11 mars, intervjuer sker löpande.

Så här ansöker du
Skicka din ansökan till emma.wittlock@peab.se.
Märk ansökan med "nya ingenjörer " 

Vill du veta mer?

Tina Jacobi

Personalchef

Emma Wittlock

HR-specialist

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.