Handledare Sommarjobb

Sökes till Stockholm

Har du ett intresse för ungdomar och utemiljöer, titta hit!

Vi söker nu Dig som vill arbeta hos Peab Drift och Underhåll i Stockholm i sommar som handledare för våra sommarungdomar mellan mitten av juni till i mitten av augusti.

Som handledare för sommarungdomar hos oss kommer du att jobba med att ta hand om och handleda de sommarungdomar som jobbar hos oss. Arbetsuppgifterna varierar mellan renhållning i våra parker, ogräsrensning och för din del blir det att visa och handleda ungdomarna i detta. Vi arbetar mot Stadsdelsnämnderna och Trafikkontoret. Vi tror att du är en person som är social, stabil, har ett intresse för utemiljöer samt på något sätt har erfarenhet av att jobba med ungdomar. 
Krav är B-körkort, då mycket av arbetet kräver att man tar sig fram med våra bilar.
 

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se.

Intresserad? Sök via länken, presentera dig genom bifogat CV och personligt brev. Tjänsterna tillsätts löpande!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-06

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: