Entreprenadingenjör

Sökes till Stockholm

Entreprenadingenjör till Peab i Stockholm

Vi på Peab satsar för fullt och söker nu en ekonomisk och professionell entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra bostadsprojekt i Stockholm. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vad ingår i arbetet?

Som entreprenadingenjör hos oss kommer du att arbeta med projektekonomi, ekonomistyrning och inköp. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att utgöra en viktig länk mellan företag och beställare samt hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer. Därutöver kommer du att ha kontakt med kunder, samarbetspartners och de som arbetar i produktionen.

Om dig

Vi söker dig som:

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har minst fem års erfarenhet av arbete som entreprenadingenjör

- har byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från byggbranschen

- har god dator- och systemvana

- har B-körkort.

Rollen som entreprenadingenjör kräver att du är ekonomisk och professionell i ditt arbete. Du är en ansvarsfull person som värderar frihet och förtroende i ditt arbete. Vidare är du en driven person som kommunicerar med andra på ett tydligt och effektivt sätt. Du har siktet inställt på resultatet och motiveras av att nå verksamhetens mål.

I övrigt är det meriterande om du har arbetat med projektekonomi tidigare och har erfarenhet av ekonomistyrning.

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta Magnus Carlsson (arbetschef) på telefonnummer 0730897817 alternativt via e-post magnus.carlsson@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-29

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: