Ingenjör

Sökes till Filipstad

Välkommen till ett expansivt företag och till vår avdelning för drift- och underhåll av vägar, Driftområde Östra Värmland. Vi söker dig som nyligen har tagit teknisk examen inom väg- och anläggningsområdet eller motsvarande, gärna högskola.

 

Vi kan erbjuda dig en bred och utvecklande tjänst med eget ansvar. Du får möjligheten att från grunden lära dig verksamheten. Vår målsättning är att du i framtiden ska kunna träda in i en ledande funktion.

 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att planera, samordna, utveckla och följa upp. I arbetet ingår även hantering GPS utrustning. Du kommer att arbeta mot projekt i Värmland.

 

Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet. Du är noggrann och tar personligt ansvar, har ett driv och vilja att själv ta tag i saker. Vi värdesätter ditt engagemang, din samarbetsförmåga samt din serviceanda.

På sikt kan även beredskap ingå i tjänsten för att du skall få en bredare kunskap inom drift och underhåll av vägar.

 

Du har mycket goda IT-kunskaper och körkort för personbil erfordras.

Placeringsort blir Filipstad. 

Urval kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

Kontaktuppgifter:

Niklas Broberg, biträdande Arbetschef, 073-337 19 65

Anki Säärelä, HR Partner, 073-337 19 90

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-22

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: