Entreprenadingenjör

Sökes till Eslöv

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör är du en viktig länk och nyckelperson mellan företaget och beställaren. Du kommer arbeta brett och i nära samarbete med projektchefen där du stöttar med produktionsplanering, projektekonomi och kontraktsadministration. Du kommer även medverka vid inköp och leda/delta i möten kopplat till projektet, såsom startmöten, övergripande projekteringsmöten och löpande möten ute i produktionen.

Arbetet kommer även innebära;

  • Anbudslämning
  • Kalkylering
  • Inköp av material
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
     

Trots ett nära samarbete med projektchefen innebär rollen självständigt arbete där du har ett ansvar att se över gällande organisationens och projektets behov av stöd. Till detta är det även viktigt att du bidrar till arbetet kring kvalité, miljö och arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har YH, bygg- eller civilingenjörsutbildning. Det är meriterande, men inget krav, att du har relevant arbetslivserfarenhet eller praktisk erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. Har du även erfarenhet av byggproduktion eller byggbranschen sedan tidigare är det önskvärt men inget krav.

Du ska även ha;

  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • God dator- och systemvana
  • Körkort B, då projekten kan innebära resor

Till denna roll ser vi att du är en driven och ambitiös person som arbetar på ett strukturerat sätt. Du är även en kommunikativ, analytisk och lösningsfokuserad person som besitter god social förmåga då du kommer möta mycket nya människor i arbetet. Det är även viktigt att du drivs av att nå verksamhetens mål, har siktet inställt på resultat och har ett utpräglat affärssinne.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan! Rekrytering kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag 2022-05-31

Smidmek ingår i Peabkoncernen och är en del av Peab Byggsystem som består av ytterligare två företag, Byggelement AB och K-System AB. Omsättningen i Peab Byggsystem är ca 1,2 mdkr och antal egna anställda ca 400 personer. Peab Byggsystem är en av Sveriges ledande leverantörer av kompletta stomsystem både i stål och prefabricerade betongelelement. 

Smidmek projekterar, levererar och monterar prefabricerade stål- och betongstommar. Vi utför även tunnplåtskonstruktioner i samband med stål- och betongentreprenader. Smidmek är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Dela det här på: