Inköpare Bygg Bostad

Sökes till Göteborg

Vill du arbeta på en intressant och stimulerande arbetsplats inom en expansiv marknad med spännande projekt? Då kan du ha hittat rätt. Vi är nu på jakt efter en lagspelare som vill arbeta med inköpsfrågor inom Bygg Bostad Väst med placering i Göteborg.

Om jobbet

Region Bygg Bostad Väst är idag fördelad på fem Arbetschefsgrupper som är verksamma i Göteborg, Borås, Alingsås och Stenungsund. Vi tror att specialisering är nyckeln till framgång. Våra projekt drivs av kompetent produktionsledning tillsammans med spetskompetens inom bl. a. projektering, installationsledning och inköp.

Vi söker nu en inköpare med några års erfarenhet av projektinköp med placering i Göteborg.
I din befattning som inköpare i region Bygg Bostad Väst, har du ansvar för hela inköpsprocessen, från förfrågan till färdigt avtal, med aktivt stöd av platschef och övriga i projektteamet. I projektteamet ingår bl. a installationsledare, entreprenadingenjör, produktionsledande personal samt KMA.

Du ingår i regionens inköpsgrupp där du tillsammans med övriga inköpare utvecklar vårt inköpsarbete. Du rapporterar till Inköpschef.

Om dig

Vi vill att du har relevant utbildning och några års erfarenhet av att arbeta med inköp inom byggsektorn. Det är ett stort plus om du har arbetat som arbetsledare eller platschef tidigare.

I denna position är det viktigt att Du är drivande med affären i fokus. Du har en stark genomförandeförmåga och motiveras av att utveckla affärsrelationer med entreprenörer och leverantörer. Du har också en god förhandlingsvana, en stark kommunikationsförmåga samt hög integritet. Vi ser gärna att du är självständig och att du tycker att det är självklart att dela med sig av kunskap och bidra till andras utveckling.
Det är även viktigt att etik och moral är viktiga ledord för dig, för det är det för oss.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, personliga, utvecklande och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi göra. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

 

Välkommen med din ansökan!

Kontakt

För frågor kring tjänsten går det bra att kontakta Inköpschef Fredrik Andersson via epost Fredrik.Andersson11@peab.se

För frågor kring rekryteringsprocessen går det bra att kontakta Sanna Klingström via epost Sanna.Klingstrom@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-16

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: