Ordermottagare

Sökes till Malmö

Råvaruförsörjning är en avdelning inom Swerock som samlar segmenten Grus & Berg och Recycling i en gemensam organisation för att knyta verksamheterna närmare varandra och arbeta mot gemensamma mål med optimalt nyttjande av kompetenser och resurser. Verksamheten är i ett spännande skede och utifrån våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga söker vi nu efter en ny medarbetare till en roll som ordermottagare vår verksamhet i Malmö.

Om tjänsten

Som ordermottagare ansvarar du för mottagningskontroll och vägning av avfall samt försäljning av grus- och stenprodukter från våra anläggningar. I rollen bistår du med att ge rådgivning till privatpersoner, stöttar chaufförer, kunder och platschefer i det dagliga arbetet. Vi söker dig som tycker om att leverera bra service, tycker om kundkontakt samt att ha många bollar i luften. Du är vårt ansikte utåt, varför vi söker dig som är serviceminded och får energi av personmöte.

Placering är i Malmö och arbetstiderna är 07.00-16.00.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Vem söker vi?

Din roll innebär kontakt med kunder vilket förutsätter att du är en social och engagerad person som har lätt för att skapa relationer. Då du kommer att arbeta i ett team värdesätter vi att du är flexibel och trivs med teamarbete. Du har lätt för prioritering och skapa struktur och ordning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med service.

Vi ställer krav på att du har:

  • Gymnasial utbildning
  • B-körkort och tillgång till egen bil
  • God datorvana

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ordermottagning är detta meriterande.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryterande chef, Martina Andersson på telefonnr; 0733-848 89 92

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-17

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus- och bergmaterial, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning, marksanering och vattenrening. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Dela det här på: