Mark- och anläggningsarbetare

Sökes till Jönköping, Eksjö, Tranås

Peab Anläggning Jönköping växer och just nu söker vi dig med erfarenhet inom Mark- och anläggning. 

Som mark- och anläggningsarbetare hos oss kommer du att arbeta med tyngre anläggningsprojekt såsom exempelvis markarbeten vid grundläggning av industrier och husbyggnationer samt VA och väg- och gatubyggnationer. Några projekt som vi har utfört under året är bland annat grundläggning för kommande äldreboende i Strandängen, rivning av järnvägsbro i Nässjö och utbyggnad av exploateringsområde i Tranås.

Oavsett vilka kunskaper har med dig från ditt nuvarande i arbete är det viktigt att du vill fortsätta att utveckla kunnande och kompetens. Att lära sig nya saker och få utmanande arbetsuppgifter lockar dig. Hos oss kan du växa både personligen och yrkesmässigt!

Det är viktigt för oss att du som medarbetare trivs med det du gör. Som anställd på Peab finns många fina förmåner men framförallt många duktiga och goda arbetskamrater som bidrar till en trivsam arbetsmiljö.

Har du frågor?

Kontakta Mikael Krantz, Arbetschef, 070-779 44 50

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-18

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: