Arbetsledare

Sökes till Stockholm

Peab drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av mark och anläggningsarbeten på gatu- och parkmark, finplanering, upprustning av parker och lekplatser, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, blomsterprogram och park- och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Nu söker vi en arbetsledare för mark- och anläggningsarbeten till vårt ramavtal i Huddinge där vi underhåller och utför ombyggnationer i gatumiljön.
Om tjänsten

Som arbetsledare på Peab är du dagligen på plats i vår produktion där allt händer. Du biträder platscheferna med ledning av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning enligt kraven för kvalité, miljö och arbetsmiljö. Du ansvarar även för planering och styrning av egen personal och UE. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt ök. Det ingår beredskapstjänstgöring i arbetet.

Bakgrund
Vi söker dig som har minst ett år som arbetsledare inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom anläggningsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsentreprenader. Du är van att arbeta med dator samt har goda kunskaper i Officepaketet. B- körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, initiativtagande och motiverad. Vidare ser vi att du har goda ledaregenskaper och kan arbeta självständigt på ett strukturerat sätt, samt att du har förmåga att skapa förtroende för så väl medarbetare, kund och allmänhet. Du ska kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift.

Vill du vara med på vår fortsatta resa mot att bli den bästa arbetsplatsen och vara involverad i många spännande samt unika projekt med trevliga kollegor. Tveka då inte att skicka in din ansökan.

Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.  

Vid frågor är du välkommen att kontakta Maria Osihn på telefonnummer: 070-779 42 56 eller via e-post: maria.osihn@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: