Arbetsledare

Sökes till Stockholm

Arbetsledare till Peab i Stockholm
Trivs du i ledarrollen och drivs av att få ta stort ansvar och att leverera goda resultat i rätt tid? Då kan jobbet som arbetsledare hos oss på Peab i Stockholm vara rätt utmaning för dig! Nu söker vi en arbetsledare till ett spännande bostadsprojekt med placering i Nacka. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Välkommen till oss! 

Arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en viktig och central roll med fokus på att leda både teamet och verksamheten framåt. Du kommer att ansvara för arbetsledning och arbeta nära din närmsta chef platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta nära produktionen och bistå platschefen med ledning, planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planera, leda och fördela arbetet gentemot våra yrkesarbetare. Därutöver kommer du att ansvara för arbetsledning, styrning och samordning av personal och underentreprenörer.

Om dig
Vi söker dig som:

- har bygg/anläggningsteknisk utbildning

- har minst tre års erfarenhet av arbetsledning i bostadsprojekt/nyproduktion

- har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

- har B-körkort.

  

Du är en person som sätter Peabs övergripande mål i centrum för ett bra resultat. Vi tror vidare att du som uppskattar att få vara med där det händer kommer att trivas extra bra som arbetsledare hos oss.

Du bidrar till en trivsam arbetsmiljö för alla. Arbetet kräver vidare att du är en person som drar nytta av tidigare data, analys och erfarenhetsåterföring i ditt arbete. Du drivs och motiveras av att få ta stort ansvar och att leverera goda resultat i rätt tid.

 

På Peab är vi stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss. 

I övrigt är det meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete och har goda tekniska kunskaper.

 

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som arbetsledare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Bergstrand (HR) på telefonnummer: 072-533 52 12 eller via e-post: anna.bergstrand2@peab.se alternativt Thomas Lindberg (arbetschef) på telefonnummer 072-533 33 60 eller via e-post thomas.lindberg@peab.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-05

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: