Entreprenadingenjör

Sökes till Halmstad

Drivs du av att tillsammans med teamet, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan du vara den vi söker. Peab Anläggning söker nu en entreprenadingenjör till Halmstad med omnejd. Som entreprenadingenjör är du den som stöttar teamet med din specialistkompetens så att vi kan nå våra gemensamma resultat. 

Om tjänsten
I rollen kommer du arbeta med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Utöver ditt fokusområde kommer du även stötta i inköp samt till viss del i KMA-frågor. 


Du finns där för platscheferna i frågor som rör anbud och kalkyl men även som stöd ute i projekt, med exempelvis framtagning av mängder samt övrig kontraktsadministration. Rollen innefattar även att analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål. Samtidigt har du hela tiden ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.


Din placering blir vårt kontor i Halmstad men du kommer även arbeta ute på våra projekt. Du rapporterar till arbetschefen.


Kravprofil
Vi söker dig med minst 3 års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, av anbudsförfarandet och som arbetat aktivt med förfrågningsunderlag och anbudsförslag. I rollen krävs god kunskap kring ramverket AMA och AB04/ABT06. 


Du kan granska underlag kritiskt, se rimlighetsbedömningar i tidigt skede och samtidigt agera problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. För att trivas i rollen har du ett intresse för ekonomiska resultat och administration. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten samt har förmåga att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. 


Kanske har du även en tidigare bakgrund från en arbetsledar- eller platschefsroll ute i anläggningsprojekt? 

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta arbetschef Lenn Söderberg, 0733 374867, lenn.soderberg@peab.se, eller HR-partner Ida Lindahl, 0725 333377, ida.lindahl@peab.se.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-05-29

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 60 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: