Maskinist - Borrhjälpare

Sökes till Norrköping, Örebro, Karlstad, Västerås

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

 

Nu behöver vi förstärka vår grupp i mellansverige med en borrhjälpare.

Vi utför flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis pålning, spontning och borrning.                        

Du tillhör vår etablering i Norrköping. Just nu finns våra projekt i Östergötland, Sörmland, Närke, Västmanland och Värmland då vi arbetar där våra kunder och projekt finns och oftast innebär detta veckopendling till våra projekt där du arbetar måndag till torsdag. Det händer att vi även arbetar med projekt i andra delar av landet. Du behöver alltså inte vara bosatt i direkt anslutning till Norrköping.

Vi har en modern maskinpark och som borrhjälpare arbetar du i nära samarbete med dina kollegor, du kommer att arbeta både i och utanför maskinen.

 

Vi tror att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi söker dig som har grävmaskinskort eller har kört entreprenadmaskiner sedan tidigare samt har erfarenhet från grundläggningsarbete.

B-körkort är ett krav. Ytterligare merit är svetskunskaper.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:

- Köra eller assistera laddgrävare samt genomföra daglig tillsyn av maskiner

- Ansvara för dokumentation och uppföljning

- Stödja arbetsledningen i tekniska frågor gällande borrning

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

 

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Mikael Löfgren, bitr Arbetschef, 0733-37 66 59

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-31

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: