Arbetsledare

Sökes till Växjö

Vill du vara med på vår resa? Vill du utvecklas och växa tillsammans med oss? Vi söker ständigt efter duktiga medarbetare och vi tror du är en av dem. 

Om tjänsten 
Som arbetsledare på Peab Anläggning arbetar du tillsammans med en platschef i olika mindre och medelstora projekt. I rollen som arbetsledare är det ditt uppdrag att planera bemanning, förbereda med material till dina hantverkare samt följa upp genom dokumentation så att projekten fortskrider enligt plan. Du ger allt för att leverera goda resultat i rätt tid.

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor då du som arbetsledare träffar våra beställare, har kontakt med leverantörer och jobbar nära vår personal.

Kravprofil och personliga egenskaper
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har relevant utbildning och/eller erfarenhet av produktionsledning inom anläggning. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar B-körkort.


Du har intresse, rätt inställning och erfarenhet av att möta olika sorters människor och situationsanpassa ditt ledarskap. Du är van ledare som föregår med gott exempel. De individer du leder får du engagerade och du är duktig på sammanhållning och team building. Du har ett sinne för struktur, planering och ekonomi. 


Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetschef Ingvar Petersson, 073-337 47 98 eller HR-partner Marita Petkovic, 072-533 78 36.

Rekryteringsprocessen sker med löpande urval och vi går igenom ansökningarna under tiden annonsen ligger ute.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-03

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: