Entreprenadingenjör

Sökes till Helsingborg

Drivs du av att tillsammans med teamet, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan du vara den vi söker. Vi på Peab Anläggning, Drift & Underhåll, i Helsingborg söker nu en entreprenadingenjör. 

Om tjänsten
I din specialistroll som entreprenadingenjör stöttar du teamet så att vi kan nå våra gemensamma mål och leverera goda resultat. Du arbetar med hela anbudsprocessen, från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du finns där för platscheferna i frågor som rör både anbud och kalkyl. Utöver ditt fokusområde kommer du även stötta vid inköp samt till viss del i KMA-frågor. 

Övrigt i rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på våra kunders önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö. Du rapporterar till arbetschefen.

Kravprofil
Vi söker dig som har ett intresse för kalkyl och inköp. En person som tycker om tydliga mål och instruktioner. Du har minst 3 års erfarenhet av anbudsförfarande, har arbetat aktivt med förfrågningsunderlag och anbudsförslag och/eller har en högskoleutbildning inom bygg och anläggningsbranschen. I rollen krävs god kunskap kring ramverket AMA och AB04/ABT06. 

Vidare ser vi gärna att du har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Erfarenhet från kommunal eller statlig drift är meriterande. Kanske har du även en tidigare bakgrund från en arbetsledande tjänst? För att trivas i rollen har du ett intresse för ekonomiska resultat och administration. 

Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper
Rätt person är nyfiken på att se hur arbetet fortskrider från anbudsförfarandet till att projektet är i hamn med ett gott resultat. Du kan hantera struktur även med snäva deadlines. Dina tidigare erfarenheter gör att du kan granska underlag kritiskt. 

Du kan se rimlighetsbedömningar i tidigt skede samtidigt som du ständigt agerar problemlösare för att skapa kreativa lösningar inom branschens ramverk. Du är affärsmässig och kostnadsmedveten och har förmåga att skapa goda relationer med människor omkring dig då du är en nyckelspelare i teamet. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta, biträdande arbetschef Emil Andersson, 0733 372715, emil.andersson6@peab.se eller HR-partner Therese Sandö, 0733 339446, therese.sando@peab.se.

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-21

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Dela det här på: