Arbetschef

Sökes till Uddevalla

Som arbetschef i Peab på Region Bygg Väst leder du och utvecklar avgränsade delar av regionens byggproduktion. Uppdraget innebär chefsansvar för marknad, produktion, personal och resultat med placering i Uddevalla.

I rollen som arbetschef bör du ha god teknisk utbildning samt flerårig och mångsidig erfarenhet från olika former av byggproduktion. Du har relevant akademisk utbildning som ingenjör eller motsvarande. Som chef är du tydlig, engagerande och har en coachande ledarstil. Du gillar utmaningar och utveckling, har ett strukturerat och målmedvetet arbetssätt och trivs med att arbeta lösningsorienterat. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utmanande arbete med stora utvecklingsmöjligheter samt möjlighet till personlig- och yrkesmässig utveckling.

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Catrin Hesselgren, Personalchef

Telefon: 0725 33 75 49

Stellan Haraldsson, Regionchef

Telefon: 031 700 84 35

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.