Arbetsledare till vår garantigrupp

Sökes till Lidköping

Arbetsledare

Du kommer att ingå i en grupp som arbetar i hela Västsverige och som är en del av Produktionsstöd i Region bygg väst.

Placering är i Lidköping med arbetsområde Trollhättan, Lidköping och Skövde. 

I tjänsten är du Peabs ansikte utåt efter slutbesiktning. Du övertar kundkontakten och utreder och åtgärdar eventuella garantifel med hjälp av Peab byggservice eller UE/installatör.

Som person är du serviceinriktad, lösningsorienterad och månar om att ta hand om våra kunder på bästa sätt. Arbetet är självständigt men du tillhör ett team som har täta avstämningar och erfarenhetsutbyte. Tjänsten innebär också planering och ledning i tätt samarbete med våra administratörer. Som medarbetare i garantigruppen är du också med i det spännande arbetet med att utveckla garantigruppen och Peabs nya ärendehanteringssystem Orange.

Vi ser gärna att du som söker är yrkesarbetare med vana att arbeta självständigt och har goda ledaregenskaper. Erfarenhet av arbetsledning och besiktning är meriterande. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-07-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Catrin Hesselgren, Personalchef

Telefon: 0725 33 75 49

Per Sögaard, Garantichef

Telefon: 0725 33 34 65

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.