Platschef

Sökes till Malmö

Platschef

Vill du vara med i ett vinnande team! Vi söker nu en erfaren Platschef som vill driva våra industriprojekt och erbjuder en stimulerande miljö med stödfunktioner.

Om tjänsten                                 

I rollen som Platschef på våra industriprojekt arbetar du med täta kundkontakter, samordnar många UE, hanterar entreprenadjuridiken och ÄTA hantering, räknar på mindre anbud, gör enklare inköp samt ansvarar för produktionen ute på arbetsplatsen. Du har det ekonomiska ansvaret och arbetar med prognosarbete. Du ansvarar för kvalitet och miljö samt har personalansvar för yrkesarbetarna. Tjänsten är placerad i Staffanstorp och du rapporterar till vår Arbetschef.

Kvalifikationer

Du har minst 5 års erfarenhet som Platschef i byggbranschen. För att klara rollen har du arbetat som Platschef tidigare och är van att leda och fördela arbete. Du arbetar med projektekonomi och prognosarbete samt kalkylarbete och entreprenadjuridik. Vidare har du körkort, goda datorkunskaper samt en god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Vem är du?                                                                                                                                                                            

Som person är du både relationsbyggande och resultatdriven. Du har en god kommunikativ förmåga och ditt ledarskap är tydligt, närvarande och entusiasmerande. Det är viktigt att du har ett stort engagemang för affären och ett driv som gör att du når dina mål. Du har ett strukturerat och väl organiserat arbetssätt samt en god administrativ förmåga.

Ansökan

Din ansökan behandlas konfidentiellt. Ansök genom att klicka på ”sök tjänsten”. Urval sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten kontakta Ulrika Gruffman: ulrika.gruffman@peab.se alternativt 0733-434189.  Besök gärna vår hemsida: www.peab.se för mer information om oss.

Välkommen med din ansökan!

Om Peab Byggservice

Peab Byggservice AB är en del av Peabkoncernen som specialiserat sig på om- och tillbyggnader samt på underhålls- och reparationsarbeten. Vi har en hel del ramavtal och rikskundsavtal och en av våra styrkor är att vi bedriver verksamhet i hela landet. Ett annat kännetecken för oss är att vi ofta utför arbeten i kvarboende miljöer samt i pågående verksamhet, vilket ställer höga krav på vår flexibilitet och kundservicenivå. Peab Byggservice i Södra Skåne har 85 anställda varav 20 är tjänstemän. På kontoret har vi bra stöd av våra Entreprenadingenjörer som ibland är med från början till slut och ibland endast i delar av ett projekt, beroende på projektets komplexitet och Platschefens erfarenhet. I vårt distrikt har vi hjälp av stödfunktioner inom ekonomi, KMA och personal.

Sökord: Platschef, Produktionschef

 

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ulrika Gruffman

Telefon: +46 733-434189

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.