Senior arbetsledare till Region Bygg Bostad Väst

Sökes till Göteborg

Som senior arbetsledare ingår du i en av våra arbetschefsgrupp inom Region Bygg Bostad Väst och jobbar tillsammans med övrig projektorganisation ut i något av våra projekt.

Arbetsuppgifter
Som senior arbetsledare har du ansvar för flera olika delområden inom ett projekt. Du bistår platschefen bl a med planering, arbetsledning, beredning, samordning av underentreprenörer samt rapportering av tid och ekonomi.
I en roll som arbetsledare har du god praktisk erfarenhet från olika former av byggproduktion. 

Utbildning 
Högskole-/eller civilingenjör eller motsvarande förvärvad kompetens. 

Erfarenhet
Du har mångårig erfarenhet från arbetsledande befattning.
Har du erfarenheter från kalkylarbete är det en merit. Din samlade erfarenhet och dina personliga egenskaper som ledare
är viktigare än formell utbildningsbakgrund.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann och strukturerad, idérik och kreativ. Du ska vara affärsmässig och kostnadsmedveten. Du tycker om problemlösning och är en lagspelare som trivs med teamarbete.

Arbetet innebär ett stort ansvar och stora möjligheter att påverka projektens resultat och lönsamhet. I Peab kommer du också in i ett företag som aktivt satsar på att erbjuda medarbetarna utbildning och personlig utveckling.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-08

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.