Platschef Parkanläggning

Sökes till Helsingborg

Ta chansen och var med i utvecklingen som sker inom drift- och underhållsverksamheten i Helsingborg!
Är du en skicklig och erfaren ledare som har lätt för att motivera och engagera andra? Då ska du söka tjänsten som Platschef Parkanläggning hos oss på Peab Drift och Underhåll i Helsingborg.

Om tjänsten
Som Platschef på Peab Drift och Underhåll kommer du få ett omväxlande och utmanande arbete där du jobbar nära verksamheten. Den del av verksamheten som du kommer tillhöra är parkanläggning som mer specifikt arbetar med anläggning av lekplatser, drift och underhåll av stränder samt yttre fastighetsskötsel med mera.  Med mycket frihet och stort eget ansvar kommer du ha ett sammanhållande helhetsgrepp gällande planering av bemanning, uppföljning och styrning i det dagliga arbetet. Rollen innebär även kundkontakt samt kontakt med leverantörer på en strategisk nivå där utveckling av marknaden framåt är en viktig ingrediens. Även övergripande ansvar gällande  kvalitet, miljö, arbetsmiljö, ekonomi och personal kommer vara viktiga och prioriterade delar i din vardag.  

Vi har vår etablering i Helsingborg men det geografiska område vi verkar i sträcker sig från Landskrona i söder till Bjärehalvön i norr.

Tjänsten erbjuder utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Kravprofil
Gedigen erfarenhet från liknande arbete är en förutsättning för att trivas och passa i denna roll. Med dina tidigare erfarenheter som ledare tror vi att du är trygg i dig själv och är inte främmande, utan ser det snarare som något positivt och utmanande, att dina dagar inte alls blir som du först tänkt när du körde till arbetet på morgonen. Starkt meriterande är om du även har erfarenhet från branschen i stort och parkanläggning i synnerhet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kompetenser och personliga egenskaper
För att trivas och passa i rollen som Platschef hos oss tror vi att du är en person som är självgående och tar ansvar för din uppgift. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer framåt. Dina ledaregenskaper är viktiga för oss! Du är en skicklig ledare som leder, motiverar och förser andra med befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du är duktig på att samordna grupper och blir en naturlig referenspunkt för andra. Har lätt för att skapa engagemang och delaktighet.

Vidare är du lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Du har lätt för att arbeta och samarbeta med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett aktivt och tillmötesgående sätt. Du trivs med att strukturera, planera och organisera ditt arbete och uppnår med denna effektivitet och resultat.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-10

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Wittlock

Telefon: 0733-371866

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.