Entreprenadingenjör - förändringshantering

Sökes till Göteborg

Hos oss får Du chansen till en intressant och stimulerande framtid inom en expansiv marknad och ett spännande projekt. Nu söker vi en lagspelare som vill arbeta med förändringshantering i ett av våra stora infraprojekt i Göteborg. Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten
I denna roll kommer du att ansvara för förändringshantering, såväl ÄTA som inköp- och kalkylrättningar. Du är den som ser till att förändringshanteringen löpande uppdateras för att kunna redovisas för kund och fungera som underlag vid prognos. Dina specifika arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Skicka och ta emot underrättelser (UR).
  • Distribution av underrättelser och tillhörande korrespondens till berörda.
  • Sprida information gällande förändringhanteringen till berörda i organisationen.
  • Uppgifter om förändringshantering till månadsrapport/lägesrapport.
  • Kalla till förklarandemöten för underrättelser där behov finns.
  • Samordning för att besvara underrättelser.
  • UR-logg – Upprätta och hålla uppdaterad.
  • ÄTA-logg – Upprätta och hålla uppdaterad.

Du har en viktigt och central roll i projektet med många kontaktytor både internt och extern gällande vår kund, konsulter och underleverantörer.  


Kravprofil
Vi söker dig med relevant utbildning samt ett par års erfarenhet av ovanstående eller liknande ansvarsområden och arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska obehindrat samt innehar körkort B.

Kompetenser och personliga egenskaper
Rollen förutsätter att du är självgående och självständigt kan driva dina processer framåt. Du är uthållig och arbetar på tills uppgiften är klar eller resultat uppnådda. Vidare sätter du upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du har fokus och söker aktivt utmaningar. När det gäller kommunikation talar du med andra på ett enkelt och tydligt sätt samt att du lyssnar och är mottaglig för motparten.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-12-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Wittlock

Telefon: 0733-371866

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.