Samordnare kvalité, miljö och arbetsmiljö

Sökes till Uppsala

Organisation

Region Bygg Öst 1 bedriver byggverksamhet med inriktning mot nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder inom Stockholm, Uppsala och Gotland. Vi vill nu förstärka vår organisation med en person som vill ta ansvar och driva våra frågor och rutiner inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö i våra projekt.

Arbetsuppgifter

I rollen som samordnare för kvalité/miljö/arbetsmiljö ansvarar du för att leda, driva och följa upp kvalitets- miljö och arbetsmiljöarbetet i något eller några av våra byggprojekt. I din roll kommer du att arbeta internt i projekten och externt mot kund. Fokus ligger på arbete inom kvalitet och miljö där du bland annat upprättar kvalitets- och miljöplaner, säkerställer våra interna processer certifierade enligt ISO 9001 och 14001, hanterar energifrågor och miljöcertifieringar (Miljöbyggnad, Breeam, Leed, Svanen etc) samt uppföljning av egenkontroller, fuktskyddsplaner och lufttäthetskontroller. Rollen kan även innefatta stöd i arbetsmiljöarbete samt att säkerställa att våra leverantörer uppfyller ställda krav, lagar och förordningar. Arbetet innebär kontakter med beställare, myndigheter och underentreprenörer såväl som många interna kontakter.

Kompetensprofil

Vi ser gärna att du har byggteknisk kompetens och det är meriterande om du har jobbat med miljöcertifiering, gärna med Breeam i projekt. Rollen ställer krav på en drivande förmåga där struktur, ordning och reda är en av grundstenarna. Vi värdesätter även god kommunikationsförmåga och att du är en lagspelare. Vidare behöver du vara flytande i svenska språket, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som person har du god samarbetsförmåga, starkt engagemang inom ditt ansvarsområde samt förmåga att engagera och påverka andra. Du är driven och prestigelös samt verkar för företagets och projektets bästa.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jenny Eurenius, HR-partner

Telefon: 0733-37 55 52

Johan Eskilsson, arbetschef

Telefon: 0733 37 14 29

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.