Fibertekniker

Sökes till Göteborg

Peab Anläggning växer inom fiberentreprenader i Västra Götaland. Motiveras du av mötet med andra människor och innovation? Då kanske du är vår nya fibertekniker, läs vidare och skicka in din ansökan redan idag.

Om tjänsten som Fibertekniker

Som fibertekniker erbjuds du ett spännande arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer att tillhöra ett otroligt ambitiöst och härligt gäng som älskar att jobba med innovation inom området. Arbetsuppgifterna innebär många kontaktytor med både företag och privata kunder. Du kommer självständigt, och tillsammans med andra att arbeta med fibertekniska anläggnings- och installationsarbeten i telenätet. Tillsammans skapar vi smartare och bättre lösningar för såväl nätägare som privata kunder.

I rollen som fibertekniker erbjuds du egen bil och den vassaste utrustningen för fiberskarvning som just nu går att finna på marknaden. Vi söker personal med utgångspunkt Västragötalandsregionen och Göteborg.

Din profil

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning eller erfarenhet av telenätets uppbyggnad. Har du tidigare arbetat med att hantera arbetshandlingar och dokumentation av fibernät kommer det att vara en stor fördel i arbetet hos oss. Ytterligare erfarenhet av el-installationsarbeten ser vi som meriterande.

  • B-Körkort
  • Goda IT-kunskaper
  • Meriterande: BE-Körkort, erfarenhet av kabelblåsning. Incert Certifiering.

Personliga egenskaper och kompetenser

För att trivas i rollen har du en förmåga att ta egna initiativ och vara kreativ. Du är en sann problemlösare som trivs med att arbeta självständigt i en roll där du dagligen kommer i kontakt med nya miljöer och kunder. Eftersom du kommer att ha kontakt med många människor ser vi gärna att du motiveras av mötet med andra människor, goda kundrelationer samt en vilja att leverera service av hög nivå. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-20

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Tommy Helgesson Projektchef fiber

Telefon: 0733-37 21 37

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.