Kalkylingenjör

Sökes till Rönninge

Vi söker nu en kalkylingenjör till vår anläggningsverksamhet i södra Stockholm och Södermanland med utgångspunkt från vårt nybyggda kontor i Rönninge. Vi utför idag komplicerade anläggningsprojekt som innehåller grundläggning, broar och betongtunnlar. Exempel på ett projekt vi utför är nytt vattentorn i Nykvarn och vi har precis slutfört Nynäsbanan, nytt dubbelspår mellan Hemfosa –Tungelsta.

Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande anläggningsprojekt? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.

Som kalkylingenjör är du en nyckelspelare i organisationen och har ett nära samarbete med arbetschefen. I rollen kommer du att analysera förfrågningsunderlag samt utföra kalkyler och planering under kalkylskedet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning såsom högskoleingenjörsutbildning inom bygg och anläggning, väg och vatten eller liknande, alternativt arbetslivserfarenhet från kalkylarbete inom bygg- och anläggningsbranschen. Det är starkt meriterande om du är förtrogen med gällande entreprenadjuridiska regelverk såsom AMA samt med kalkylprogram som exempelvis MAP. Du talar och skriver svenska samt innehar körkort B.

För att trivas i rollen och i vår organisation har du ett professionellt och trevligt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ansvar och driva kalkylarbetet framåt. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samtidigt som det är viktigt att du kan anpassa dig till förändringar i arbetet när sådana situationer uppstår.

Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Urval sker löpande och tillträde är så snart som möjligt, självklart med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Har du några frågor? Kontakta Fredrik Åslund, Arbetschef, 073 337 26 89 eller Tobias Munoz, HR Partner, 073 337 38 31.

Om oss

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Fredrik Åslund, Arbetschef

Telefon: 073 337 2689

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733-37 38 31

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.