Anläggningsarbetare

Sökes till Västerås

Är du en duktig anläggare med flera års erfarenhet? Då ska du söka till oss på kommundrift Västerås.

Om tjänsten

I rollen som anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark- och anläggningsarbeten som rör omläggning av plattor, mindre schaktarbeten och mindre snickeriarbeten. Det kan handla om allt från brunnjusteringar och potthålslagning till anläggning av ny lekplats. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Dina blivande jobbarkompisar är ett trevligt gäng i Västerås.

Kravprofil

Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet.
Körkort B krävs.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som anläggare ska du kunna utföra typer av mark- och anläggningsarbeten och tycka om att jobba utomhus både ensam och med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer för att uppnå bästa resultat i våra projekt. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Ann-Christin Säärelä

Telefon: 026-54 61 13

Azad Miro, platschef

Telefon: 073-384 84 66

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.