Arbetsmiljösamordnare

Sökes till Stockholm

Peabs affärsområde Bygg, Bostadsproduktion behöver förstärka sin organisation inom arbetsmiljö och söker nu en operativ arbetsmiljösamordnare.

I din roll kommer du främst vara ett stöd åt vår verksamhet där du tillsammans med lokal platsledning utvecklar och formar arbetet inom arbetsmiljö och miljö.  Du bistår vid miljö- och arbetsmiljöronder samt leder utredningsarbetet vid olyckor o svårare tillbud. På ditt bord ligger även att informera/utbilda våra medarbetare om nyheter och förändringar inom området samt säkerställa att vi följer lagar och avtal. Tillsammans med andra i KMA-organisationen utvärderar och utvecklar ni arbetet med OTR (tillbudsrapportering). Du kommer även att arbeta med att stötta och utveckla kvalitetsarbetet i våra projekt vid tex morgonmöten.

Vi ser gärna att du har en högre utbildning inom arbetsmiljö, eller på annat sätt förvärvat god kunskap inom området.

Du ska tycka om att arbeta självständigt, är noggrann, utrycker dig väl i tal och skrift samt har god datorvana. Du har lätt för att skapa nya relationer och tycker det är kul och utmanande att vara ute på våra byggen för att stötta på plats. Då vi arbetar med kvalitetsarbete enligt LEAN-principer är det en fördel om du känner till arbetssättet. Tjänsten innebär en del resor, så körkort är ett krav.

Rekrytering sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-10

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Veronica Pernsjö

Telefon: 08-623 67 55

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.