Entreprenadingenjör

Sökes till Uppsala

Nu söker vi dig som vill ha en utvecklande roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är med och bygger framtidens samhälle tillsammans med oss. Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga- dessa är Peabs grundmurade kärnvärden som hela vårt varumärke bygger framgång på. I vår region bygger vi både bostäder och kommersiella fastigheter.

Som entreprenadingenjör på Peab arbetar du i en bred roll med varierande arbetsuppgifter. Du stödjer platschef i det ekonomiska arbetet och håller samtidigt nära kontakt med beställare, leverantörer och konsulter. Du kommer även att arbeta nära arbetschefen i samband med anbudsarbeten. Vidare kommer du att arbeta med inköp, KMA, projektering, projektadministration och vid behov kalkylarbete.  

Andra arbetsuppgifter är att medverka vid byggmöten, ha kontakt med beställarombud och aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.

I rollen som entreprenadingenjör krävs god byggteknisk kompetens samt minst 5 års erfarenhet av arbete inom entreprenadverksamhet med liknande arbetsuppgifter. För att passa i rollen ser vi att du kan arbeta självständigt, har god kommunikationsförmåga och har lätt för att samarbeta med andra. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jenny Eurenius, HR-partner

Telefon: 0733-37 55 52

Martin Bengtsson, arbetschef

Telefon: 0733-37 23 86

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.