Platschef

Sökes till Stockholm

Vill du vara med och utveckla Stockholm med kranskommuner?

Peab är med och bygger flera av Stockholms mest intressanta och utmanande projekt, bland annat Medborgarhuset, Liljevalchs, Ledamotshuset, Kämpetorpsskolan, Sollentuna Sjukhus och vårt egna nya kontor i Ulriksdal. Till regionen söker vi nu platschefer.

Region bygg Öst 2 är främst inriktad mot kommersiella projekt men bygger även bostäder. Vår verksamhet präglas av mångsidighet och bredd. Vår region är idag fördelad på sex arbetschefsgrupper som är verksamma i Stockholm med kranskommuner med kontor i Solna och Södertälje. Vi har en god marknad med många spännande projekt som ligger framför oss.

Arbetsuppgifter

Som Platschef på Peab har du alltid en central roll i våra projekt och är den som har det övergripande ansvaret för projektets utförande. Du blir en nyckelperson som har totalansvar för projektet och din huvuduppgift består av att planera och leda produktionen från byggstart till besiktning. Det innefattar ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och arbetsmiljö. Till din hjälp har du ett antal duktiga personer, allt från inköpare, entreprenadingenjörer och arbetsledare samt skickliga hantverkare.

Kompetensprofil

Du har minst 5 års erfarenhet av rollen som platschef. Körkort erfordras. Som person är du kreativ, initiativtagande samt lojal och har förmåga att överblicka helheten och kan ligga steget före. Du har ett stort intresse för affärer och är kund- och resultatinriktad. Då det dagliga arbetet innebär mycket kontakter med flera olika aktörer har du även en hög social kompetens och har lätt för att samarbeta.  

Våra engagerade medarbetare och vårt lagarbete är en nyckel till vår framgång.

Är du en person som kan och vill bygga framtidens hållbara samhälle tillsammans med oss? Ta då chansen och sök tjänsten som platschef!

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Madeleine Humphries, HR Partner

Telefon: 0725-33 48 93

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.