Arbetsledare

Sökes till Kiruna

Vill du vara med om att bygga det nya Kiruna? Som arbetsledare på Peab har du en unik chans att delta i stadsomvandlingen i malmfälten.

Om arbetet
Som arbetsledare på Peab är du platschefens högra hand och bistår med ledningen av projekten, planering, arbetsberedning och uppföljning. Du arbetar med att hålla byggproduktionen igång och minimera risken för stopp och störningar genom att leda hantverkarna och samordna det som händer i projektet. En god arbetsmiljö är viktigt för Peab och som arbetsledare ska du se till att arbetsmiljön är i fokus. Du kommer att ha mycket kontakt med Peabs medarbetare, underleverantörer, kunder och beställare. 

Kiruna är idag en av de mest spännande platserna i Sverige. I Kiruna ska hela stadskärnan flyttas på grund av gruvbrytningen. 

Peab är ett av de största bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi har det stora företagets muskler samtidigt som vi har en god lokal förankring. Vårt arbetschefsområde täcker främst Kiruna, Gällivare och Pajala med ca 60 medarbetare.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där trivsel, glädje och medarbetare är i fokus.  Utvecklingsmöjligheterna är goda och du har ett starkt stöd av specialister och engagerade medarbetare. 

Om dig 
Du har ett gediget tekniskt kunnande inom bygg och relevant utbildning eller en bakgrund som hantverkare/lagbas. Som person är du drivande och trivs med att leda och stötta våra medarbetare i deras arbete. Som arbetsledare på Peab har en viktig roll i att skapa gemenskap, engagemang och en bra teamkänsla. Som person är du problemlösare, strukturerad och har lätt för att prioritera. Dessutom är du modig nog att fatta beslut.

Vi undanbeder oss kontakt med annonssäljare då vi gjort vårt strategiska val av annonsplats.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-23

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Anders Stöckel, Arbetschef

Telefon: 0725 33 47 43

Clara Emmoth, Personal

Telefon: 072 533 40 77

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.