Administratör/kommunikatör

Sökes till Eskilstuna

Peab är det största byggföretaget i Sverige och i Eskilstuna har vi en marknadsledande position. Vi bygger allt från bostäder till kommersiella och offentliga lokaler. Våra projekt omfattar allt från renoveringar, om- och tillbyggnadsarbeten till nyproduktion. Vi är en vidsträckt organisation med cirka 800 medarbetare placerade i Dalarnas, Värmlands, Örebro, Västmanland och Södermanlands län. I Eskilstuna har vi nu många spännande uppdrag och förutom flera bostadsprojekt håller vi på med skolor, förskolor och omsorgsboenden. Vi arbetar löpande med karriär- och kompetensutveckling där möjligheterna inom Peab är oändliga. Vi söker nu en administratör/kommunikatör då det sker personalförändringar i verksamheten i Eskilstuna.

Om tjänsten

 Tjänsten som administratör/kommunikatör har som uppgift att: 

  • Stödja den lokala arbetschefen, ansvarar för bemötande av kunder och besökare via telefonväxel och reception.
  • Ansvarar för kontorsadministration och allmänna kontorsgöromål inklusive sortering av inkommande och avgående post.
  • Att vara mottagare och administrera garantiärenden samt utföra viss löneskrivning, hantering av underentrepenörer, UE, vågfunktion, ekonomi och inköp.
  • Planera, genomföra och följa upp kommunikationsinsatser på lokal och regional nivå.
  • Arbeta med vissa digitala informationskanaler, nyhetsbrev samt stötta chefer i linjen som har kommunikationsansvar.
  • Ansvara för samordning av agendor och protokoll för månads- och stödfunktionsmöten. Utföra eller redigera presentationer inför möten.

Kompetenser och personliga egenskaper

Det är av mycket stor vikt att du är serviceinriktad och trivs i en stödjande roll. Att vara kommunikativ och tydlig är goda egenskaper som passar in för tjänsten. Det är meriterande om du har arbetat i en administrativ- eller kommunikationsfunktion. Som person är du initiativtagande och självgående. Du har samsyn i våra värderingar, Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig. Du är en stabil person med gott omdöme som kan samarbeta.

Kravprofil

Minst 3 års erfarenhet av likande roll i annan organisation. Kunskap inom administration alternativt kommunikation. God datorvana samt goda kunskaper inom Microsoft Officepaketet framför allt Word och PowerPoint. För tjänsten krävs det att du har B-körkort och tillgång till bil. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer kan ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än annonstidens slut.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-27

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jennifer Johansson, HR Generalist

Telefon: 0722-266926

Paul Strand, Arbetschef

Telefon: 0733375236

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.