Snickare/Träarbetare

Sökes till Halmstad

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och vi vill kunna erbjuda en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en bra arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Vår verksamhet växer och vi söker därför fler byggservicesnickare till Halmstad. Som snickare hos oss arbetar du med allt ifrån privatpersoner till ramavtals- och förtroendekunder men också olika typer av projekt. Just nu söker vi främst snickare till lasarettet i Halmstad. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat inom byggservice då vi ställer höga krav både på din kompetens och ditt yrkeskunnande samt dina personliga egenskaper. Som person är du van att ta egna initiativ och ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du utför ditt jobb med kvalité och fokus på att leverera hög service mot våra kunder. Slutligen är det viktigt att du är engagerad och positiv och medveten om att du är vår reklampelare utåt och har många gånger direktkontakt med våra kunder, underentreprenörer och andra samarbetspartners.

Specifika krav för tjänsten:

  • Yrkesbevis som träarbetare
  • Flytande svenska då detta är vårt koncernspråk
  • B-körkort

Om du vill veta mer får du gärna kontakta Tobias Johansson på telefon 0733-37 52 99 eller Patrik Christiansson på telefon 0733-37 35 65. Om du tycker att beskrivningen passar in på dig - tveka in att skicka in din ansökan direkt! Vi genomför löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-04-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Cecilia Nagy

Telefon: 0725 33 50 06

Patrik Christiansson

Telefon: 033-170974

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.