Chef Produktionsstöd

Sökes till Umeå, Skellefteå, Östersund, Örnsköldvsik, Luleå, Sundsvall

Vill du utvecklas i en roll med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du är med och bygger framtidens samhälle tillsammans med oss? Vi söker en chef produktionsstöd till region Bygg i norra och södra Norrland med möjlig placering i Umeå, Östersund, Sundsvall, Skellefteå, Luleå ellerÖrnsköldsvik.

Region norra och södra Norrland har verksamhet i Norrbottens, Västerbottens, Västernorrlands, Gävleborgs och Jämtlands län. Här arbetar ca 700 medarbetare med att bygga både bostäder och kommersiella fastigheter. 

Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Arbetsuppgifterna
I din roll som chef för Produktionsstöd kommer du att ansvara för det regionala arbetet gällande företagets verksamhetsledningssystem. Där ingår att utbilda regionernas medarbetare i affärsområdets beskrivna arbetssätt och verktyg. I rollen ingår även att stötta arbetschefsgrupper avseende projektledning, projektstyrning, projektekonomi, tidplanering samt kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du arbetar framför allt strategiskt, men det förekommer även en del operativt arbete, med varierande krav på uppföljning och dokumentation. Du kommer att ha personal- och samordningsansvar för regionernas produktionsstödsgrupp. Du ingår i regionernas ledningsgrupper samt representerar regionerna inom produktionsstöd i Affärsområde Bygg. Tjänsten innebär resor över båda regionerna.

Kvalifikationer
Du har en ingenjörsutbildning på högskolenivå med inriktning bygg samt branscherfarenhet. Alternativt har du motsvarande kunskaper som tillgodogjorts genom arbetslivserfarenhet och kompetensutveckling inom byggbranschen. För att lyckas tror vi att det är viktigt att du är van att arbeta med systematiskt förbättringsarbete. Självklart har du goda IT-kunskaper samt vana av att arbeta i verksamhetsledningssystem.

Vem är du?
Vi tror att du är nytänkande och lyhörd samt är bra på att planera, prioritera och uppgiftsfördela. Du är även beslutsam och ansvarstagande. Då rollen innebär många kontaktytor inom regionerna och affärsområdet krävs både god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Din ansökan
Peab samarbetar i denna rekrytering med Vedea AB och Åsa Holmström, 072-050 52 80. Vill du veta mer om tjänsten kan du även kontakta Regionchef Fredrik Timan, 073-337 11 36 och HR-chef Emma Renström, 073-065 73 76. Du är varmt välkommen med din ansökan senast 24 februari 2019 via www.vedea.se/CV. Ange PEAB som referens.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Emma Renström, HR-chef

Telefon: 0730657376

Fredrik Timan, Regionchef

Telefon: 0733-37 11 36

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.