Park- och gatudriftsarbetare Säsong

Sökes till Linköping

Drift och underhållsarbetare till Åtvidaberg och Linköping för säsongjobb

Vi på Peab söker nu säsongsarbetare till vårt drift- och underhålls kontor i Linköping. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med utmaningar och varierande arbetsuppgifter i ett glatt och härligt arbetslag.

Till Åtvidaberg söker vi en park.- och gatuarbetare till vårt driftuppdrag mot Åtvidabergs kommun.

Till Linköping söker vi parkarbetare till våra fastighetskunder.  

Om tjänsten

Som säsongsarbetare kommer du att utföra drift- och underhållsarbete på Åtvidabergs och Norrköpings kommuns parker, gator och vägar samt hos andra aktörer i Norrköping eller Linköping. Arbetsuppgifterna är varierande och består exempelvis av:

  • Gräsklippning
  • Trimning
  • Ogräsrensning
  • Häckklippning
  • Potthålslagning
  • Felavhjälpande drift och underhåll i park och gatumiljö.
  • Allmän drift och underhåll.
  • Dokumentation dagbok/kvalitetskontroller.

Maskinerfarenhet ser vi som en merit. Som tex. redskapsbärare.

Visst arbete kan förekomma nattetid och beredskapstjänst kan komma att ingår i rollen. Tjänsten är på heltid. Tillträde enligt överenskommelse, men senast i mitten slutet av april.

Om dig

Vi söker dig som är motiverad, engagerad och noggrann i ditt arbete. Som person är du handlingskraftig, social och har en digital teknisk nyfikenhet. Tidigare erfarenhet av arbete med drift och underhåll samt lokalkännedom är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-24

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Johan Svensson

Telefon: +46 701 69 91 92

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.