Serviceman/Mekaniker

Sökes till Stockholm

Om tjänsten

Vi på Lambertsson Marin behöver utöka vår grupp och söker nu en till medarbetare!

Vårt arbetsområde sträcker sig från Nynäshamn i syd till Kapellskär i norr, men huvuddelen av våra arbeten ligger i Stockholm. Vår depå med verkstad och kontor ligger i Frihamnen.

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter men främst kommer du att arbeta med montering, service och underhåll. På Lambertsson Marin arbetar vi med allting från service och reparationer av exempelvis landgångar och bilramper, kaj och fenderombyggnader till monteringar och tillverkning av räcken och trappor. Vi arbetar främst i Stockholms hamnar, vilket innebär att arbetet mestadels är utomhus och nära vattnet.

Om dig

Vi söker dig som har verkstadsbakgrund och med ett intresse för mekanik. Du är självgående när det gäller montering, svetsning och ritningsläsning. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har heta arbeten, truckkort eller liftutbildning.

Som person har du lätt för att arbeta i grupp och bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Du har inga problem med att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Det är viktigt för dig vara ansvarstagande och noggrann.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-24

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Karin Olsson, Depåchef

Telefon: 0707-70 73 36

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.