Träarbetare

Sökes till Västerbotten & Örnsköldsvik

Vi söker fler medarbetare till vår trä- & betonggrupp inom anläggning. Arbetsområdet är Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun.

Vi erbjuder ett varierande arbete i intressanta projekt tillsammans med många goda kollegor och en stark gemenskap. Eftersom vi jobbar över hela Västerbotten samt Ö-viks kommun, förutsätter vi att du vill "ligga ute" på jobb. Arbetstiderna är 40 tim/v, oftast måndag-torsdag.

Som person är du driven, självgående, noggrann och lösningsorienterad. Du innehar yrkesbevis för träarbetare och har gärna erfarenhet från anläggningsarbeten, t ex vattenkraft, bro- och kajarbeten eller liknande.

Rekrytering sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-10

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Annica Nilsson, HR

Telefon: 090-71 20 86

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.