Arbetsledare Driftområde Kungälv

Sökes till Göteborg

Letar du efter en arbetsledarroll med hög grad av ansvar och frihet? Är du en problemlösare av rang med erfarenhet i anläggningsbranschen? Har du ett intresse för IT och affärer? Nu letar Peab Anläggning Region Väst efter dig! Vi söker en arbetsledare till vår Drift- och underhållsverksamhet med placering i vårt statliga driftkontrakt Kungälv.

Om tjänsten

Vi som entreprenörer underhåller och sköter på uppdrag av Trafikverket 91 mil vägnät inom driftområde Kungälv. Arbetena bedrivs året runt och varje årstid har sina unika utmaningar. Vinterväghållning, slåtter, dikning och trafikolyckor är ett axplock av arbetsuppgifter.

Som Arbetsledare på Driftområde har du en viktig roll  med eget ansvar för projekt eller delprojekt där du  planerar, leder och fördelar arbetet samt bistår platschefen. Arbetet innefattar bland annat kvalitetssäkring, arbetsmiljöarbete, kundkontakt, ekonomisk uppföljning, planering av personal och maskiner, fakturering och delaktighet vid budget. Här får du ramar snarare än instruktioner och det är viktigt att du förmår lösa arbetet effektivt och med god kvalitet.

Du arbetar tätt ihop med övriga arbetsledare och platschefen vilket ställer krav på samarbetsförmåga. Det breda ansvaret förutsätter att du har förmåga att överblicka helheten, arbeta proaktivt och genom goda ledaregenskaper engagera och motivera dina medarbetare för att nå uppsatta mål och deadlines. Våra IT system ligger i framkant när det gäller vägunderhåll. Du behöver ha god IT vana, vara öppen för och kunna hantera den digitala utvecklingen i branschen.

Beredskapstjänstgöring och periodvis oregelbundna arbetstider ingår i tjänsten. B-körkort krävs.

Du är en driven problemlösare med känsla för affärer!

Kanske är du nyexad från en KY utbildning med anläggningsprofil? Kanske har du arbetat i branschen i många år och vill ta nästa kliv? Byggteknisk bakgrund är inget måste men däremot är det viktigt att du har branschvana och ett starkt driv. Vi ser att de om lyckas allra bäst i rollen som arbetsledare är de som tar ett problem och löser det även då de inte på förhand vet hur de ska göra.

Ett intresse för affärer är av stor vikt. Rollen innebär mycket kundkontakt och du behöver agera säljande. Som arbetsledare i driften har du stor frihet och kan styra mycket över din tid. Med detta kommer också stort ansvar och krav på hög arbetsmoral. För att trivas och lyckas i arbetsgruppen och i rollen behöver du ha ett stort driv i arbetet och engagemang för gruppen samt ha ett öppet och jordnära sätt.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Vänligen bifoga CV med både meritförteckning och peronligt brev till din ansökan.

 

 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Carl-Johan Laurell, Arbetschef (biträdande)

Telefon: 0733-84 14 79

Mika Mörner, HR

Telefon: +46 0707794295

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.