Installationselektriker

Sökes till Enköping

Är du elektriker och söker ett arbete där du får vara med och bygga framtidens hållbara samhälle i ett växande företag. Vi på Glacell i Frihamnen söker fler engagerade kollegor till våra projekt i Stockholm och Mälardalen, är du vår nya medarbetare?

Glacell bedriver en rikstäckande elinstallations- och serviceverksamhet, med en särskilt spetskompetens inom solenergi. Våra kärnvärden Jordnära, Personliga, Pålitliga och Utvecklande präglar vår företagskultur och vår vardag.

Om rollen

Som elektriker hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, vägbelysningsentreprenader och solcellsinstallationer. Även mindre installationsarbeten och servicejobb kan förekomma. Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.

Om dig

Vi söker dig som har en 3-årig yrkesutbildning inom el och har tidigare erfarenhet av att arbeta som elektriker. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har förmågan att ta egna initiativ och att arbeta självständigt. Du har förmågan att skapa goda relationer och att vara serviceminded i mötet med kunder och entreprenörer. Du trivs med att arbeta i grupp och bidrar till en god arbetsmiljö.

Vårt erbjudande

Hos oss får du vara del i ett personligt företag som sätter människan i centrum. Genom korta beslutsvägar och stor möjlighet till påverkan ger vi varandra förtroendet att växa. Vill du också vara med och utveckla vår verksamhet?

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-02-24

Glacell utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen.

Oscar Wimmergren, Projektledare

Telefon: 0725-33 56 73

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.