Anläggare? Välkommen att söka till oss!

Sökes till Kristianstad

 

Är du en duktig och arbetsam anläggare med god erfarenhet? Nu söker vår Anläggningsverksamhet i Nordöstra Skåne just dig!

Om tjänsten

I rollen som Anläggare hos oss arbetar du med olika typer av mark och anläggningsarbeten inom rörläggning, schaktarbete och stensättning. Det kan handla om allt från nedgrävning av rör till en fastighet, till anläggande av ny motorväg. Du har ett omväxlande jobb och arbetar för det mesta utomhus. Dina blivande jobbarkompisar är ett trevligt gäng som finns spridda ute i projekt i Nordöstra Skåne.

Kravprofil

Vi söker dig som har yrkesbevis inom anläggning och/eller flerårig praktisk erfarenhet. Körkort B är ett krav.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som Anläggare ska du kunna utföra olika typer av mark- och ledningsarbeten och tycka om att jobba utomhus både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och prestigelös. Arbetet är förändligt och du skall ha lätt för att anpassa dig utefter de omständigheter som dyker upp längs med arbetets gång.

Du uppskattar och bidrar själv till ordning och reda på arbetsplatsen och med din tidigare erfarenhet kommer du snabbt in och kan bidra med lösningar och idéer för att uppnå bästa resultat i våra projekt. Att du är självgående och tar egna initiativ är en självklarhet för att trivas och göra ett bra jobb hos oss!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-03

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.