Säljare

Sökes till Norrköping

Lambertsson växer i Norrköping med ambitionen att vara branschens bästa leverantör, och nu söker vi en relationsskapande säljare som med ett stort engagemang vill vara delaktig i att utveckla vår verksamhet.

Om rollen

Som säljare hos oss på Lambertsson kommer du att arbeta med uthyrning av våra byggrelaterade produkter och tjänster. Det innefattar bland annat uthyrning av byggmaskiner, ställningar, liftar och byggström. Du kommer att fungera som kontaktperson och rådgivare för våra kunder, både vid beställning per telefon och vid besök på depån. I tjänsten ingår även kundbesök och försäljningsarbete gentemot olika arbetsplatser och projekt. Som säljare har du också ett nära samarbete med våra servicetekniker på depån, och då vi är i en växande fas är det viktigt att vara flexibel och hjälpa till där det behövs.

Om dig

Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet från tjänste- eller projektförsäljning inom B2B. Du har god social kompetens och strävar alltid efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder. Som person har du ett stort engagemang och förmåga att driva ditt eget arbete framåt och vid behov hitta nya vägar. Du är målmedveten och bidrar till förbättringar när du ser potential i alternativa lösningar. Vidare har du god struktur och ordning i ditt arbete och klarar av att hålla många bollar i luften. Utifrån tjänstens karaktär tror vi också att du är nyfiken och brinner för att hitta bra lösningar till kund. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Körkort är ett krav.

Vårt erbjudande
Hos oss får du en utvecklande och omväxlande tjänst inom en rolig och spännande bransch. Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till tjänsten.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-03

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.

Sandra Ählman, Depåchef

Telefon: 0707-79 43 72

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.