Arbetschef till Recycling

Sökes till Malmö

Vi söker dig som vill vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår verksamhet och organisation!

Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och att bygga teamkänsla? Har du erfarenhet från anläggningsbranschen, vill arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan rollen som arbetschef på Recycling vara helt rätt utmaning för dig!

Recycling är ett segment inom Swerock AB som bedriver återvinningsverksamhet inom fyra regioner i Sverige. Genom lokal närvaro sätter vi kunden i fokus och kan erbjuda kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar av hög kvalitet.

Om tjänsten

Då vår nuvarande arbetschef har fått nya utmaningar inom verksamheten söker vi nu vår nästa arbetschef med ansvar för Skåne.

Som arbetschef hos oss har du en central roll i verksamheten med produktions- och affärsansvar, där fokus ligger på verksamhetsutveckling, leda och kompetensutveckla personal samt övergripande projektledning.

Du har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitét och miljö för våra produktionsanläggningar samt vår vattenreningsverksamhet.

Du har en god strategisk förmåga och vill fortsätta utveckla vår verksamhet med hjälp av Swerocks samlade resurser. Du ansvarar för framtagandet av kund- och marknadsplaner, skapar nya affärsmöjligheter och arbetar aktivt med varumärkesuppbyggnad.   

Du rapporterar till avdelningschefen för Recycling.

Vem är du?                   

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från en likvärdig befattning inom anläggningsbranschen. Ett krav är att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjligheten att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla.

Vi tror att du har en god marknadskännedom, ett stort kontaktnät i branschen samt förmåga att skapa långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer.  

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt.

Du är ett naturligt bollplank till organisationen som präglas av involvering, ett starkt driv och engagemang!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-05-15

Swerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Åke Radlert

Telefon: 0733 37 48 55

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.