Mätningstekniker

Sökes till Stockholm

Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Som anställd får du ta del av vårt gedigna utbildningsprogram och erbjuds många sociala kontaktytor, utmaningar samt stor möjlighet till personlig utveckling.

Om arbetet

Peab Anläggning söker en mätningstekniker till kommande och pågående projekt inom anläggning i vägnära miljöer. I rollen som mättekniker ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Du kommer att ansvara för mätningsarbeten, utsättning och mängdberäkning i både mindre och större projekt. Du som person präglas av att du är noggrann, självgående och resultatinriktad i din yrkesroll. Vi ser våra mättekniker som en länk mellan platschef, arbetsledare och hantverkare vilket även kräver att du är kommunikativ och lyhörd.

Om dig

Du skall ha relevant erfarenhet inom mätteknik. Vi ställer i denna tjänst krav på minst två års erfarenhet inom området. Vi ser även att du är långsiktigt intresserad av att arbeta med mätteknik. Du som söker ska ha erfarenhet av att jobba i mängdreglerande projekt med mängdberäkning. Krav för tjänsten är B körkort.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-04-14

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Maria Osihn, HR specialist

Telefon: 0707 79 42 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.