Arbetsledare Halmstad

Sökes till Halmstad

Peab Byggservice är ett företag som alltid strävar efter att prestera och leverera i världsklass. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare en arbetsplats som präglas av laganda, gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Detta gör vi bland annat genom att vara öppna och lyhörda, skapa tydliga mål och en tydlig arbetsfördelning men framför allt genom vår värdegrund. JUPP:en utgör hjärtat i företaget och den beskriver hur vi vill att vår verksamhet och våra medarbetare ska vara: Jordnära, Utvecklande, Personliga och Pålitliga. Vill du läsa mer om oss får du gärna kika in på vår hemsida peabbyggservice.se.

Just nu söker vi efter en arbetsledare till Halmstad. Du kommer i huvudsak att ansvara för att leda, planera och följa upp produktionen och den dagliga verksamheten. Du är behjälplig vid inköp, offerter, fakturering och övriga produktionsrelaterade arbetsuppgifter. Du kommer också vid behov att delta i uppstarts/projekteringsmöten samt vara ute och träffa kunder, beställare och leverantörer. För att trivas i rollen tror vi därför att du är en prestigelös person som brinner för byggservice. Stor vikt läggs på din förmåga att kunna se och kontrollera stora delar av byggprocessen. Vi tror också att du bör ha 4-5 års erfarenhet av att arbeta i byggserviceverksamhet för att kunna axla rollen på ett optimalt sätt. 

Andra specifika krav för tjänsten:

  • Flytande svenska då detta är vårt koncernspråk
  • B-körkort (meriterande om du har tillgång till egen bil). Arbetsområdet sträcker sig i och kring Halmstad och resor kommer att ingå i tjänsten

Om du vill veta mer får du gärna kontakta Patrik Christiansson på telefon 0733-37 35 65 eller Tobias Johansson 0733-37 52 99. Tjänsten är på heltid och inleds med en provanställning. Om du tycker att beskrivningen passar in på dig - tveka in att skicka in din ansökan direkt! Vi genomför löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-05-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Patrik Christiansson

Telefon: 033-170974

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.