Kvalitet- miljö- och arbetsmiljösamordnare

Sökes till Luleå

Sökes till Peab Anläggning Norrbotten

Vilka är vi?

Vi är totalt ca 50 tjänstemän fördelat på produktionspersonal och stödfunktioner. Våra byggprojekt rör huvudsakligen mark-, väg-, ledningsarbeten. Broar, dammar, samt tyngre industri- och betongprojekt inom tex gruvnäringen, etc.

Om tjänsten

Som KMA-samordnare hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred och varierad roll. Ditt huvudsakliga uppdrag är att stötta linjeorganisationen i frågor gällande kvalitet-, miljö- och arbetsmiljö. Du kommer bland annat arbeta tillsammans med chefer i linjen för att systematiskt verka för att våra projekt följer gällande regelverk, lagstiftning och når Peabs mål. Du har ett nära samarbete med projekten och är ett operativt stöd under projektets gång, från anbudsskede till färdigställande.

Vi vill att du, med ett tydligt mandat, driver och utvecklar vårt arbete kring KMA. Du ingår även i ett nätverk med andra kollegor på liknande befattningar i regionen (Gävle-Kiruna).Du arbetar med, utöver vår egen personal, beställare, leverantörer, myndigheter och andra förekommande aktörer inom, och utanför branschen.

Vårt verksamhetsområde är Norrbotten och vi ser Luleå eller Kiruna som en lämplig placeringsort.

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du brinner för ditt område och är duktig på att engagera och få med dig andra, byggande är ett lagarbete. Samtidigt trivs du med att arbeta självständigt, och du driver igenom fattade beslut, och är van vid att självständigt strukturera ditt arbete.

Vi söker dig med några års erfarenhet från liknande roller. Vi ser att du har relevant eftergymnasial utbildning, Vidare har du kunskap om gällande lagstiftning inom området samt om ledningssystem inom kvalitet och miljö. Du kommunicerar väl på svenska, både i tal och i skrift. Körkort B är ett krav och resor i tjänsten förekommer inom delar av landet och regionen, men främst inom Norrbotten.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Andreas Öhgren, Arbetschef

Telefon: 0733371952

Dennis Szymasko, Personal

Telefon: 0725337966

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.