Biträdande arbetsledare

Sökes till Älvsjö

Peab drift och underhåll är ett varumärke i Peab Anläggning och kärnverksamheten består av park och gatuskötsel samt yttre fastighetsskötsel. Finplanering, blomsterprogram, trädgårdsanläggningar, arboristtjänster, upprustning av parker och lekplatser är även fokuserade områden inom avdelningen för drift och underhåll. I nära samverkan med våra kunder - stora som små - tar vi hand om den offentliga utemiljön för många människor. Vi ser till att landets invånare och besökare kan trivas och vistas säkert i vår utemiljö och trafik. Vi har stor erfarenhet av entreprenader som ställer höga krav på service, kvalitet, miljö och tillgänglighet.

Är du vår nästa biträdande arbetsledare inom fastighetsskötsel som vill vara en del av en positiv och engagerad arbetsgrupp? Vill du utvecklas och göra karriär på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. På Peab har du goda utvecklingsmöjligheter samt en förmånsportal på produkter och tjänster, även friskvård och pensionsrådgivning.

Om tjänsten

Som biträdande arbetsledare kommer du att bistå platschefen med att planera, leda, och fördela arbetet gentemot våra hantverkare. Du ansvarar för olika projekt vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Projekten innebär drift och skötsel i privat och offentlig förvaltning. Säsongsvis arbetar vi med vinterunderhåll där beredskapstjänstgöring ingår. Tjänsten utgår från Älvsjö och ditt arbetsfält är på den södra sidan av Stockholm.

Vem är du?

Du är en mycket engagerad person som gillar att arbeta både självständigt och i team. Din framtoning är ödmjuk, och du kommer väl överens med din omgivning. Du trivs med att planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning, har lätt för att prioritera samt har administrativ vana och behärskar officepaketet väl. Tidigare erfarenhet från en arbetsledande roll samt utbildning inom relaterat område ses som meriterande. God datorvana och B-körkort är ett krav. Den största vikten kommer vi lägga vid personlig lämplighet.

Hos oss blir du en del av ett väl fungerande team där vi värdesätter varandras kunskaper, olikheter och åsikter. Vi ser gärna att du har ett öppet sinne och gärna delar med dig av dina tidigare erfarenheter. När du inte förstår är du inte rädd för att be om hjälp för att lösa uppgiften. Vi värdesätter balans i livet och tid för familjen och arbetar ständigt för att alla på Peab ska trivas och må bra.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-04-28

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Maria Osihn, HR specialist

Telefon: 0707 79 42 56

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.