Anläggningsarbetare

Sökes till Varberg

Vi på Peab Anläggning, Region Väst har massor av spännande projekt framför oss. Vi söker nu dig som vill vara med och delta på vår framtidsresa i Varberg. Är du en person som letar efter nya möjligheter? Vill du bli en del av ett glatt, prestigelöst och utvecklande gäng? Läs vidare och skicka din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningarna löpande.

Om tjänsten

  • Omfattning: Heltid, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning med 6 månader.
  • Start: Snarast enligt överenskommelse
  • Geografi: Varberg med omnejd
  • Verksamhet:  Anläggning, små och medelstora projekt

Kravprofil

  • Erfarenhet från branschen
  • Krav B-körkort
  • God förståelse för svenska språket
  • Yrkesbevis, Hjullastarkort, C-körkort samt grävmaskinskort är meriterande

Kompetenser och personliga egenskaper

För att trivas hos oss är du en lagspelare som förstår vikten av god sammanhållning och bra kommunikation. Du har en positiv inställning, är prestigelös och lösningsorienterad i det dagliga arbetet. Hos oss arbetar vi tillsammans för att lyckas i våra projekt, vi värdesätter engagemang och delaktighet då allas kompetens är viktig och bidrar till våra gemensamma mål. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-03-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Andreas Berger, Platschef

Telefon: +46 733376329

Emma Olausson, HR

Telefon: 0733-37 33 45

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.