Mätningstekniker/Utsättare

Sökes till Stockholm

Om tjänsten

Nu söker Peab Anläggning i Stockholm en mätningstekniker, även kallat utsättare. Som utsättare i Peab Anläggning ligger du alltid ett steg före den dagliga produktionen. Vi ser våra utsättare som en länk mellan arbetsledare och hantverkare vilket kräver egenskaper så som kommunikativ förmåga, lyhördhet och intresse för branschen. Du är även noggrann, självgående och resultatinriktad och förstår nycklarna i ett gott ledarskap.

Kvalifikationer

Du skall ha relevant teknisk utbildning inom mätteknik eller motsvarande dokumenterad erfarenhet. Vi söker dig som har tidigare erfarenheter så som anställd mätningstekniker, mätkonsult eller arbete i angränsande område så som lantmätare men med intresse att röra dig till entreprenadsidan. Projekten är lokaliserade på olika platser i Stockholm så krav är att du har körkort B.

Vi vill att du skall vara långsiktigt intresserad av att arbeta med mätteknik och ser det som meriterande att du haft kontakt med anläggningsverksamhet. Har du flerårig erfarenhet och vill fördjupa dig som specialist finns också här ett ypperligt tillfälle att verka som specialist inom mätteknik och vi ser mättekniken som en viktig spetskompetens!

Vi välkomnar samtliga sökande och ser mångfald som berikande och det är viktigt att du som söker denna tjänst delar PEAB:s kärnvärden jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig.

Telefonförsäljare gällande annonsen undanbedes.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-05-06

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Tobias Munoz, HR Partner

Telefon: 0733-37 38 31

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.