Platschef Peab Anläggning

Sökes till Halmstad

SÖKES TILL Halland

Drivs du av att tillsammans med kollegor och organisationen i stort, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då ska du söka jobbet som Platschef till Peab Anläggning i Halland.

Om tjänsten
Som platschef hos oss erbjuder vi dig ett omväxlande och utmanande arbete. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:
• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera och leda projekten från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Tjänsten erbjuder många sociala kontaktytor, utmaningar och stor möjlighet till personlig utveckling.

Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har gedigen erfarenhet från liknande roller samt intresse för och kunskap om anläggningsbranschen. Ledarskap och kundrelationer är naturliga inslag i din vardag vilket gör dig till en trygg och stabil ledare och förebild. Du har god datorvana och B-körkort.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kompetenser och personliga egenskaper
Rätt person är bra på att leda, stötta och entusiasmera sina medarbetare. Du tar initiativ och sätter igång aktivitet och uppnår resultat. Som person är du lugn, stabil och kontrollerad i stressade eller pressade situationer och du har förmåga att överblicka helheten samt tycker om att arbeta kund- och resultatinriktat. Vi värdesätter ditt sätt att arbeta då du är duktig på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-04-05

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Caroline Axelsson

Telefon: 0733-37 21 79

Dela det här på:

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.